BATMAN / BEŞİRİ - Kayatepe İlkokulu

Kayatepe İlkokulu

Kayatepe köyü
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven,
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
08.30-14.15
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
1 - Lojman, derslik yetersizliğinden dolayı derslik olarak kullanılmaktadır. Anasınıfı ve ilkokul dersliği olarak kullanılıyor.
Ulaşımda bir sıkıntı yoktur.Yollar asfalttır.
Servis Bilgisi
Servis ile Batman merkezden Beşpınar köyü´ne kadar gelmektedir.Beşpınar köyü´nden okula taşıma servisi olmak üzere 2 servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz; il merkezine 60 km , ilçe merkezine uzaklık ise 41 km´dir.